belux holon 60

Belux holon 60 is een elegante en minimalistische cilindervormige lamp, met decoratieve en optionele accessoires in glas voor een verrassende mix.

belux holon 60 beschikt over een reeks cilindervormige hang- en opbouwarmaturen, gekenmerkt door zijn compacte vorm en diepe LED-positie, voor een subtiel gevoel van licht. belux holon 60 biedt discrete en functionele oplossingen voor algemene verlichting of accentverlichting in de architectuur.

  • Type: buisvormige, decoratieve spotlight
  • Kenmerken: plafond of gependeld gemonteerd, exclusief of inclusief driver
  • Afwerking: wit en zwart
  • Optiek: Bartenbach Lichtlabor LFO met superspot, spot, flood, wide flood optiek
  • Optioneel: decoratieve glazen schijf of glazen rand

Lancering is voorzien vanaf Q1 2021

Designer: Kristof Pycke - Development Team: Marcel Rusterholz & Kristof Pycke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over kreon

kreon is een toonaangevende lichtproducent die architecturale designverlichting ontwerpt en produceert. Voor kreon staat de harmonie tussen comfort en functionaliteit centraal. Zo biedt kreon een totaalaanbod aan functionele comfortoplossingen met koelplafondsystemen, akoestiek- en audiosystemen, kantoorverlichting en architecturale verlichting, voor een leefruimte in optimaal comfort.

belux, het zusterbedrijf van kreon, is gespecialiseerd in het ontwerp van kantoorverlichting. Het lichtplanningsconcept met oog voor comfort en functionaliteit aangepast aan de individuele visuele eisen, vormt de rode draad doorheen de hele collectie. De concepten van beide bedrijven verenigen zich zo samen in de world of kreon: het totaalaanbod aan comfortoplossingen voor verlichting. 

kreon werd opgericht in 1982 en belux in 1970. Er zijn vestigingen in België, Amsterdam, Keulen, Londen, Parijs, Wenen, Barcelona, Milaan, Shanghai, Dubai, Singapore, Istanbul en New York. Wereldwijd telt kreon ongeveer 220 werknemers.

 

Neem contact op met

Industrieweg-Noord 1152, 3660 Opglabbeek

089 81 97 80

[email protected]

www.kreon.com