belux siro

belux siro staat voor de zoektocht naar het andere, het nieuwe, het vernieuwende. Het is het antwoord op een lang en uitgebreid ontwerpproces van belux, een proces dat tot stand komt door te luisteren naar haar partners, toonaangevende experts in ruimtelijk ontwerp en kantoor- en werkplekverlichting.

belux siro combineert de gerenommeerde expertise op vlak van esthetiek en stijl van de Belgische art director Kristof Pycke met de uitstekende kennis van de Zwitserse ingenieur Bruno Aeberli. Zo zorgt belux siro als professionele werkplekverlichting er voor dat verblinding en lichthinder geen kans maakt en er ook een uitstekende en goed uitgebalanceerde lichtverdeling gegarandeerd wordt. De esthetiek verbreekt dan weer vaste patronen en gangbare conventies en past zo perfect in uitzonderlijke en buitengewone interieurconcepten.

  • Type: directe en indirecte verlichting van de werkruimte
  • Kenmerken: vrijstaand op de vloer, op een bureau of als hangend armatuur
  • Afwerking: zwart of wit
  • Optiek: Jungbecker prismatische diffuser, ontspiegeld

Lancering voorzien vanaf oktober 2020

Designer: Kristof Pycke - Development team: Bruno Aeberli & Kristof Pycke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over kreon

kreon is een toonaangevende lichtproducent die architecturale designverlichting ontwerpt en produceert. Voor kreon staat de harmonie tussen comfort en functionaliteit centraal. Zo biedt kreon een totaalaanbod aan functionele comfortoplossingen met koelplafondsystemen, akoestiek- en audiosystemen, kantoorverlichting en architecturale verlichting, voor een leefruimte in optimaal comfort.

belux, het zusterbedrijf van kreon, is gespecialiseerd in het ontwerp van kantoorverlichting. Het lichtplanningsconcept met oog voor comfort en functionaliteit aangepast aan de individuele visuele eisen, vormt de rode draad doorheen de hele collectie. De concepten van beide bedrijven verenigen zich zo samen in de world of kreon: het totaalaanbod aan comfortoplossingen voor verlichting. 

kreon werd opgericht in 1982 en belux in 1970. Er zijn vestigingen in België, Amsterdam, Keulen, Londen, Parijs, Wenen, Barcelona, Milaan, Shanghai, Dubai, Singapore, Istanbul en New York. Wereldwijd telt kreon ongeveer 220 werknemers.

 

Neem contact op met

Industrieweg-Noord 1152, 3660 Opglabbeek

089 81 97 80

[email protected]

www.kreon.com