kreon cali

kreon cali is een gloednieuw en zeer efficiënt, lineair LED-profiel voor naadloze integratie in de ​ geïntegreerde plafondsystemen van kreon. Het onafgebroken, lineair licht is een essentieel hulpmiddel voor architecten en lichtontwerpers. Het kreon cali-profiel, geïntegreerd in kreon plafondtegels, biedt oplossingen voor allerlei toepassingen. Het resultaat? Een verzonken LED-lijn die homogeen en puntloos zorgt voor verlichting. Het slanke kreon cali-profiel zorgt zo voor een langdurige en zachte lichtverdeling en kan gebruikt worden als algemene verlichting of als grafisch lichtspel.

  • Type: Linear LED-profiel
  • Kenmerken: Plafondoplossing
  • Afwerking: Wit en zwart in clip-in plafondoplossing
  • Optiek: Gesatineerde acryl diffusor

Lancering voorzien vanaf juli 2020

Designer: Kristof Pycke - Development team: Tineke Maesen & Lien Lenaerts

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over kreon

kreon is een toonaangevende lichtproducent die architecturale designverlichting ontwerpt en produceert. Voor kreon staat de harmonie tussen comfort en functionaliteit centraal. Zo biedt kreon een totaalaanbod aan functionele comfortoplossingen met koelplafondsystemen, akoestiek- en audiosystemen, kantoorverlichting en architecturale verlichting, voor een leefruimte in optimaal comfort.

belux, het zusterbedrijf van kreon, is gespecialiseerd in het ontwerp van kantoorverlichting. Het lichtplanningsconcept met oog voor comfort en functionaliteit aangepast aan de individuele visuele eisen, vormt de rode draad doorheen de hele collectie. De concepten van beide bedrijven verenigen zich zo samen in de world of kreon: het totaalaanbod aan comfortoplossingen voor verlichting. 

kreon werd opgericht in 1982 en belux in 1970. Er zijn vestigingen in België, Amsterdam, Keulen, Londen, Parijs, Wenen, Barcelona, Milaan, Shanghai, Dubai, Singapore, Istanbul en New York. Wereldwijd telt kreon ongeveer 220 werknemers.

 

Neem contact op met

Industrieweg-Noord 1152, 3660 Opglabbeek

089 81 97 80

[email protected]

www.kreon.com