kreon kido desk

kreon kido is een functionele bureaulamp met een asymmetrische lichtverdeling voor individuele taakverlichting. De draaibare kop integreert 3 Bartenbach Lichtlabor micro-gefacetteerde reflectors voor een visueel hoogstaand werklicht zonder verblinding. kreon kido kan draadloos bediend en gedimd worden door het buisje aan de basis van de lamp aan te raken. kreon kido kan vlak in de desktop geïntegreerd worden of op een ronde standaard gemonteerd worden. kreon kido is beschikbaar in zwart en wit met optionele accenten in chroom.

  • Type: directe verlichting voor de werkruimte
  • Kenmerken: vrijstaand op/of geïntegreerd in de bureau
  • Afwerking: zwart of wit met optioneel accenten in chroom
  • Optiek: 3 Bartenbach Lichtlabor micro-gefacetteerde reflectors

Lancering voorzien vanaf september 2020

Designer: Kristof Pycke - Development team: Kristof Pycke & Tineke Maesen

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over kreon

kreon is een toonaangevende lichtproducent die architecturale designverlichting ontwerpt en produceert. Voor kreon staat de harmonie tussen comfort en functionaliteit centraal. Zo biedt kreon een totaalaanbod aan functionele comfortoplossingen met koelplafondsystemen, akoestiek- en audiosystemen, kantoorverlichting en architecturale verlichting, voor een leefruimte in optimaal comfort.

belux, het zusterbedrijf van kreon, is gespecialiseerd in het ontwerp van kantoorverlichting. Het lichtplanningsconcept met oog voor comfort en functionaliteit aangepast aan de individuele visuele eisen, vormt de rode draad doorheen de hele collectie. De concepten van beide bedrijven verenigen zich zo samen in de world of kreon: het totaalaanbod aan comfortoplossingen voor verlichting. 

kreon werd opgericht in 1982 en belux in 1970. Er zijn vestigingen in België, Amsterdam, Keulen, Londen, Parijs, Wenen, Barcelona, Milaan, Shanghai, Dubai, Singapore, Istanbul en New York. Wereldwijd telt kreon ongeveer 220 werknemers.

 

Neem contact op met

Industrieweg-Noord 1152, 3660 Opglabbeek

089 81 97 80

[email protected]

www.kreon.com