Kreon voorziet verlichting in belevingspark NOA outdoor living

Op maat gemaakte vektron plafondeilanden in bijhorend gebouw

Vanaf november opent het meest complete outdoor belevingspark NOA outdoor living in Kruisem. 12 unieke tuinen op een oppervlakte van 30.000 m², dienen als inspiratiebron voor architecten, ontwerpers, planners en designers. kreon maakt deel uit van dit unicum, samen met 29 andere high-end partners. Het voorziet de outdoor showroom van verlichting en zusterbedrijf vektron levert 2.800 m² aan plafondsystemen in het bijhorend kantoorgebouw. Outdoorarmaturen uit verschillende collecties zijn er te bezichtigen, alsook de nieuwe buitenspot kreon wabi pillar.  

Puurheid en eenvoud in elk tuindesign 

Kreon, expert in binnen- en buitenverlichting, toont een brede waaier aan outdoormogelijkheden in NOA outdoor living. Zowel downlights, uplights en zijlichten maken deel van uit van het belevingspark en vormen de finishing touch in elk tuinconcept. Van een moderne ommuurde stadstuin, een luxueus paviljoen in Aziatische sfeer tot een kasteeltuin. ​ 

Armaturen uit de wabi familie inclusief de nieuwe bollard kreon wabi pillar, uplighters kreon up 80 en kreon up glass, de staande verlichtingspaal kreon raga en de buitenarmatuur dolma outdoor maken deel uit van de groene oase. Deze gaan harmonieus op in de hun omgeving. Via QR-codes krijgt de bezoeker meer uitleg over de producten. De buitenarmaturen bevinden zich in een verzonken positie waardoor ze een comfortabel warm licht verspreiden en de producten zelf minimaal aanwezig zijn. Het ontwerp van de armaturen is eenvoudig en puur zodat het licht de show steelt. ​ 

Meer dan een inspiratiepark: vektron ceiling rafts in kantoorgebouw 

Vektron, zusterbedrijf van kreon, voorziet meer dan 2.800 m² plafondsystemen in het bijhorende kantoorgebouw met conferentiezalen, een auditorium, vergaderzalen en een keuken. Het gebouw met betonkernactivatie vroeg een op maat gemaakte plafondoplossing. Vektron ontwierp plafondsystemen die voldoen aan de technische vereisten op vlak van cooling en verwarming. Bovendien bevatten ze openingen, die een goede luchtcirculatie verzekeren. De flexibele en modulaire plafonds, met geïntegreerde verlichting beantwoorden aan deze vraag zonder in te boeten aan de designeisen van de architect. Lees hier meer informatie over de vektron plafondsystemen. 

Noa outdoor living bezoeken 

Het adres van de gigantische showroom is Polydore Rensonstraat 8, in Kruisem. Precieze openingsuren op hun website, alsook de mogelijkheid om een bezoek in te plannen. ​ 

Helena Desmet

Press Officer, Two Cents

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over kreon

kreon is een toonaangevende lichtproducent die architecturale designverlichting ontwerpt en produceert. Voor kreon staat de harmonie tussen comfort en functionaliteit centraal. Zo biedt kreon een totaalaanbod aan functionele comfortoplossingen met koelplafondsystemen, akoestiek- en audiosystemen, kantoorverlichting en architecturale verlichting, voor een leefruimte in optimaal comfort.

belux, het zusterbedrijf van kreon, is gespecialiseerd in het ontwerp van kantoorverlichting. Het lichtplanningsconcept met oog voor comfort en functionaliteit aangepast aan de individuele visuele eisen, vormt de rode draad doorheen de hele collectie. De concepten van beide bedrijven verenigen zich zo samen in de world of kreon: het totaalaanbod aan comfortoplossingen voor verlichting. 

kreon werd opgericht in 1982 en belux in 1970. Er zijn vestigingen in België, Amsterdam, Keulen, Londen, Parijs, Wenen, Barcelona, Milaan, Shanghai, Dubai, Singapore, Istanbul en New York. Wereldwijd telt kreon ongeveer 220 werknemers.

 

Neem contact op met

Industrieweg-Noord 1152, 3660 Opglabbeek

089 81 97 80

mailbox@kreon.com

www.kreon.com